Quick navigation

Bus

Busreizen Nederland

Onbezorgd met de bus naar Resonate? Onze partner Eleven Travel helpt jou hier graag bij!

Kies een opstapplaats bij jou in de buurt, vraag een eigen opstapplaats aan of organiseer een eigen busreis als je met een grote groep bent.

Voor groepen hebben zij leuke beloningen, zoals gratis bus- en/of entreeticket(s).

Ga voor meer informatie naar de website van Eleven Travel!

Busreizen overige landen

Ligt jouw woonplaats niet in Nederland, maar wil je toch graag met de bus naar Resonate? Neem dan een kijkje bij de volgende travel partners:

Eigen bus aanmelden

Ben je van plan om zelf een busreis te organiseren naar Resonate? Dat is mogelijk. Hiervoor sturen we je graag door naar de contactpagina. Belangrijk om hierbij te vermelden is de busmaatschappij, het aantal personen, de aankomsttijd en of de bus tijdens het event zal blijven staan.

Openbaar vervoer

Trein

Er rijden verschillende treinen naar Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf hier vertrekken er aan de voorkant van het station verschillende pendelbussen naar het Autotron. Dat is de Magistratenlaan, aan de kant van het station waar ‘Mr. Long’ zich bevindt, NIET waar de Albert Heijn en HEMA zich bevinden. Bekijk voorafgaand aan het evenement goed wanneer de laatste trein vertrekt en houd hier rekening mee!

Pendelbus

Kom je met het openbaar vervoer naar Resonate? Er rijdt een speciale pendeldienst die je van en naar het evenement brengt. De pendelbussen vertrekken vanaf de voorkant van het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch, waar alle stadsbussen ook staan.

De bus vertrekt iedere 30 minuten.

SHUTTLE TIJDEN
Naar het event:
12.00 – 15:30

Vanaf het event:
21.45 – 00.44

Parkeren

Routebeschrijving

Resonate wordt gehouden bij Autotron in Rosmalen. De exacte locatie die je kunt invoeren in je navigatie is Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen. Vanaf de A2 arriveer je binnen enkele minuten bij het evenement.

Parkeertickets

Parkeertickets voor Resonate kosten €13 via onze ticketshop of €15 tijdens het evenement. Zorg dus dat je van tevoren online een parkeerticket koopt.

Kiss & ride

Tijdens Resonate is er een kiss & ride mogelijkheid.

Taxi

Taxi’s zullen genoeg aanwezig zijn tijdens Resonate. Deze staan aan de straat voor de locatie Autotron. Kom je zelf met de taxi? Instrueer de taxichauffeur dan om in zijn navigatie Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen aan te houden.