Bus

Busreizen Nederland

Onbezorgd met de bus naar Resonate 2019? Onze travel partner Party-Vervoer biedt, met meer dan 350 opstapplaatsen door heel Nederland, voldoende mogelijkheid om vanuit het hele land af te kunnen reizen naar Autotron in Rosmalen.

Kijk voor meer informatie op de website van Party-Vervoer.

Busreizen overige landen

Ligt jouw woonplaats niet in Nederland, maar wil je toch graag met de bus naar Resonate 2019? Neem dan een kijkje bij de volgende travel partners:

Eigen bus aanmelden

Ben je van plan om zelf een busreis te organiseren naar Resonate 2019? Dat is mogelijk. Hiervoor sturen we je graag door naar de contactpagina. Belangrijk om hierbij te vermelden is de busmaatschappij, het aantal personen, de aankomsttijd en of de bus tijdens het event zal blijven staan.

Openbaar vervoer

Trein

Er rijden verschillende treinen naar Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf hier vertrekken er aan de ACHTERKANT van het station verschillende pendelbussen naar het Autotron. Dat is de Magistratenlaan, aan de kant van het station waar ‘Mr. Long’ zich bevindt, NIET waar de Albert Heijn en HEMA zich bevinden. Bekijk voorafgaand aan het evenement goed wanneer de laatste trein vertrekt en houd hier rekening mee!

Pendelbus

Kom je met het openbaar vervoer naar Resonate 2018? Er rijdt een speciale pendeldienst die je van en naar het evenement brengt. De pendelbussen vertrekken vanaf de achterkant van het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. De kosten zijn €7,- voor een retourticket.

De bussen rijden van het station naar Resonate tussen 13:00 – 17:00 en van het evenement naar het station van 22:00 – 02:00.

Parkeren

Routebeschrijving

Resonate 2019 wordt gehouden bij Autotron in Rosmalen. De exacte locatie die je kunt invoeren in je navigatie is Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen. Vanaf de A2 arriveer je binnen enkele minuten bij het evenement.

Parkeertickets

Tijdens het evenement kost een parkeerticket € 10,- en kunnen gekocht worden in de ticketshop.

Tijdens het event zal een parkeerticket €15,- kosten.

Kiss & ride

Tijdens Resonate 2019 is er een kiss & ride mogelijkheid.

Taxi

Taxi’s zullen genoeg aanwezig zijn tijdens Resonate 2018. Deze staan aan de straat voor de locatie Autotron. Kom je zelf met de taxi? Instrueer de taxichauffeur dan om in zijn navigatie Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen aan te houden.